PPF Apsauginė automobilių plėvelė

Visos automobilių apklijavimo paslaugos

Automobilių apklijavimas skaidre apsaugine plėvele

PPF automobilių apsauginė plėvelė

Permatoma poliuretaninė plėvelė automobilio kėbulo apsaugai, tai trijų sluoksnių 170-230 mikronų poliuretano plėvelė su atspariu įbrėžimams, savaime sugyjančiu viršutiniu sluoksniu, sukurta apsaugoti automobilį nuo įbrėžimų, akmenukų, chemijos, druskos, vabzdžių, vandalizmo ir gamtos poveikių.

Apsauginė plėvelė apsaugos automobilio dažus nuo greta stovinčio automobilio durų trinktelejimų ir smulkių autoįvykių. Išvyka į mišką, medžioklę ir žvejybą bus saugesne, krūmai ir šakos daugiau ne kliūtis. Plėvelė yra visiškai skaidri ir nepastebima.

Apsauginė plėvelė tarnaus Jūsų automobiliui 10 metų ir ilgiau. Ir tai puiki investicija.

Parduodant naudotą automobilį jo likutinė vertė liks aukštesnė. Nuklijavus plėvelę, originaliai dažytas automobilis ir detalės liks nepažeistos.

PPF Apsauginė automobilių plėvelė

Visos automobilių apklijavimo paslaugos

Apsauginės plėvelės "Xpel" apklijavimo komplektai

Xpel plėvelė Maxi kaina

XPEL MAXI

Pilnas kėbulo apklijavimas apsaugine plėvele be stogo. Virš priekinio stiklo užklijuojame juostą nuo akmenukų. Stogo apklijavimas skaičiuojamas atskirai.

Xpel plėvelė Medi kaina

XPEL MEDI

Pažeidžiamiausios kėbulo vietos automobiliui judant: kapotas, sparnai, priekinis bamperis, slenksčiai išoriniai, juostelės durų apačioje, juostelės aplink priekinį stiklą ir veidrodėliai.

Xpel plėvelė Mini kaina

XPEL MINI

Tik priekinės dalies apklijavimas, apsaugant automobilį nuo akmenukų ir vabzdžių. Užklijuojami: kapotas, sparnai, priekinis bamperis,  juostelės aplink priekinį stiklą ir veidrodėliai.

Xpel plėvelė Mini Bikini kaina

XPEL MINI BIKINI

Kapoto priekinė dalis, sparnų priekinės dalys ir bamperis.

Skaidri automobilių apsauginė plėvelė

Apsauginės plėvelės pjaustymas naudojant kompiuterinę įrangą

Automobilių padengimui apsaugine plėvele naudojame programinę įrangą "Disign Access Program" tai amerikietiškos plėvelės gamintojo "Xpel" produktas. DAP yra didžiausia automobilių šablonų saugykla pasaulyje. Šios programos pagalba, ploteris supjausto apsauginę plėvelę automobiliui, atvažiavusiam kėbulo apsaugai, pagal iš anksto paruoštus šablonus. Toks apsauginės plėvelės instaliacijos būdas sumažina riziką  įpjauti automobilį iki nulio.

Šiuo metu DAP yra virš 300 000 apsauginės plėvelės šablonų rinkinių, skirtų beveik kiekvienam automobilių gamintojui ir modeliui. Visi šablonų rinkiniai puikiai atitinka kiekvienos automobilio detalės, visi kraštai ir kampai preciziškai sutampa su automobilio kraštais. Mūsų profesionalių ir sertifikuotų meistrų rankose šis instrumentas padeda pasiekti aukščiausių kokybės rezultatų.

Skaidri automobilių apsauginė plėvelė
Image

Kodėl mano automobiliui reikia apsauginės plėvelės?

Visų pirma, apsauginė plėvelė saugo ne tik automobilio kėbulą, bet ir Jūsų nervus. Įsivaizduokite situaciją, kai automobilių aikštelėje ar kur nors kitur, šalia stovintis automobilis bando išvažiuoti, ir nepasirinkęs taisyklingo kampo prabraukia jūsų automobilio bamperį.  Katastrofa ! Maža to, kad sugadinti nervai visai dienai, prarastas laikas pildant autoįvykio deklaraciją, tai dar keletą dienų liksite be automobilio, nes jo bamperį reikia perdažyti.

O jeigu vairuojate retą prabangų automobilį, tai problema vertinama visai kitokiu masteliu. Plėvelė 90% tokiose autoįvykiuose apsaugo kėbulą nuo įbrėžimų. Susilenks metalas, bet dažai bus nepažeisti. Metalą atlenks į vieta atvažiuojantis PDR meistras, o mes perklijuosime apsauginę plėvelę. Ir tai užims puse dienos, kartais ir mažiau laiko.

Automobilių apklijavimas PPF plėvele

Kuo mes išsiskiriame nuo kitų PPF klijuotojų?

Lietuvoje nemažai įmonių siūlo automobilių apklijavimą apsaugine plėvele, bet ne visi gali pasigirti pilnai apklijuotų automobilių kiekių, mes tai darome kiekvieną dieną, ir 240 pilnai ir dalinai apklijuotų automobilių per 2022 metus. 

Automobilių apklijavimas PPF plėvele

Pažeidžiamiausios automobilio vietos

Pažeidžiamiausios automobilio vietos

Statistika rodo, kad didesnę dalį mūsų paslaugų sudaro pilnai apklijuoti automobiliai. Pilnas apklijavimas gali būti su pilnai padengtu stogu arba tik su užklijuota apsaugine juosta virš priekinio stiklo. Naujų automobilių stogai vis dažniau būna stikliniai, panoraminiai, todėl jie neklijuojami.  

Antras pagal populiarumą yra automobilio priekio apklijavimas, į kurį įeina:  kapotas, bamperis, sparnai, veidrodėliai ir juostos aplink priekinį stiklą. Ši automobilio zona labiausiai pažeidžiama nuo akmenukų ir vabzdžių.

Yra ir daugiau vietų kurios pasižeidžia automobilio eksploatavimo metu. Tai yra: slenksčiai vidiniai ir išoriniai, įdubos už rankenėlių, galinis bamperis arba jo viršutinė dalis- bagažo pakrovimo zona, žibintai, juodi (black piano) statramsčiai, salono detalės. Jeigu norite daugiau apsaugos , tai rekomenduojame padengti plėvele visą automobilį. Tai būtų visapusiška plėvelės nauda su savaime sugyjančiomis ir hidrofobinėmis savybėmis. Lengviau nusiplautų purvas nuo viso automobilio , ir garantuotas visiškas saugumo jausmas.

Apsauginė automobilių plėvelė Xpel

XPEL ULTIMATE PLUS

Premium klasės pažangiausia apsauginė plėvelė rinkoje

Xpel Ultimate PLUS tai naujos kartos, 170 mikronų, su patobulintomis apsauginėmis savybėmis poliuretaninė plėvelė skirta automobilio kėbului apsaugoti. Plėvelė turi blizgų, savaime gyjantį paviršių. Atsiradus smulkiems įbrėžimams jie dingsta pašildžius plėvelę fenu arba apipylus šiltu vandeniu. Šią technologiją 2011 metais sukūrė būtent Xpel kompanija, kurį iki šių dienų yra lyderis tarp PPF plėvelių, aukščiausiai vertinama klientu ir pačiu apsauginės plėvelės klijuotojų, tą rodo milžiniška "Xpel šeima" visame pasaulyje.

Skaidri, hidrofobine, negelstanti Xpel plėvelė visiškai nepastebima ant automobilio kėbulo. Puikiai apsaugos jūsų automobilį nuo nedidelių autoįvykių, įbrėžimų ,akmenukų, druskos, vabzdžių, vandalizmo ir gamtos poveikių.

Pagaminta Amerikoje. Gamintojo garantija 10 metų.

Prieš užklijuojant, plėvelę supjaustome specialia kompiuterine įranga pagal išlanksto paruoštus šablonus. Tokiu būdu apklijavimas plėvele nereikalauja automobilio ardymo ir darbo su peiliukais prie automobilio kėbulo. Pjovimo programoje esamus šablonus koreguojame, padarydami užlaidas, kad maksimaliai uždengti automobilio detalę.

Visiškai naujam automobiliui suteiksime garantiją visam naudojimo laikui, tol kol esate automobilio savininkas. Automobiliui jau važinėjusiam bendro naudojimo keliais suteikiame 2-jų metų garantiją.

Autodecor - automobilių apklijavimas apsaugine plėvele
Navigacija
Paslaugos
Automobilių apklijavimas
Apsauginės plėvelės pardavimas
Antibakterinė plėvelė
Automobilių detailing
Keramikinė dangos apsauga
Kontaktai
UAB Autodecor
Įm. kodas: 304208731
Image

Autodecor © 2023. Visos teisės saugomos.