Kodėl mano automobiliui reikia apsauginės plėvelės?

Kodėl mano automobiliui reikia apsuginės plėvelės?

Visų pirma, apsauginė plėvelė saugo ne tik automobilio kėbulą, bet ir Jūsų nervus. Isivaizduokit situaciją, kai parkinge ar kur nors kitur, šalia stovintis automobilis bando išvažiuot, ir nepasirinkęs teisyklingo kampo prabraukia jūsų automobilio bamperį. Katastrofa!

Maža to, kad sugadinti nervai visai dienai, prarastas laikas pildant autoįvykio deklaraciją, tai dar keleta dienų liksite be automobilio, nes jo bamperį reikia perdažyti. O jeigu vairuojate retą prabangų automobilį, tai problema vertinama visai kitokių mastelių.

Plėvelė 90% tokiose autoįvykiose apsaugo kebulą nuo ibrėžimų. Susilenks metalas bet dažai bus nepažeisti. Metalą atlenks į vieta atvažiuojantis PDR meistras, o mes perklijuosime apsauginę plėvelę. Ir tai užims puse dienos, kartais ir mažiau laiko.

Kokios automobilio vietos labiausiai pažeidžiamos?

Akivaizdžiai tai yra priekinė automobilio dalis. Priekinis buferis dažnai nukenžia labiausiai, jo lygyje atskrenda daugiausiai akmenukų ir visokių šiukšlių pakeltų į orą kitų automobilių, važiuojančių iš priekio.

Nors didžiausia žala bus padaryta žemiausiose automobilio dalyse, kapotas ir sparnai nukenčia ne ką mažiau, ir pažeidimai ant šitų detalų yra labai matomi. Ir aišku nepamirškite priekinių žibintų. Šiuolaikiniai žibintai atsparus dužiams ir skilimams, bet mikro įdaužos viršutiniame faros sluoksnyje vis dėlto atsiranda. Ir tam yra sprendimas- tai apsauginė plėvelė.

Nepamirškite, kad iš po jūsų automobilio ratų irgi skrieja akmenukai, kurie atsitrenka į automobilio sparnus, slenksčius, durų apatinę dalį ir galinį bamperį. Visos labiausiai nukenčiančios nuo akmenukų zonos matysis pravažiavus šlapiu asfaltu. Kėbulas tuose vietose bus aptaškytas.

Autodecor - automobilių apklijavimas apsaugine plėvele
Navigacija
Paslaugos
Automobilių apklijavimas
Apsauginės plėvelės pardavimas
Antibakterinė plėvelė
Automobilių detailing
Keramikinė dangos apsauga
Kontaktai
UAB Autodecor
Įm. kodas: 304208731
Image

Autodecor © 2023. Visos teisės saugomos.